Kouluttaja, trimmaaja, koirahieroja Tuija Juselius

Olen opiskellut Eläintenhoitajan ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa osaamisaloilla Eläinten kouluttaja (Amiedussa) sekä Eläinten trimmaaja (Salpauksessa) ja tulen näistä sekä koirahierojan osaamisalasta suorittamaan ammattinäyttötutkinnot lähitulevaisuudessa. Koirahierojaksi olen opiskellut ELK Weter:ssä. Winnovassa olen suorittanut ammattitehtäviin tähtääville tarkoitetun Hajuerottelukoulutuksen.

Olen harrastanut mm. useita eri palveluskoiraleja, agilityä, TOKOa, Nose Work:iä, MEJÄ:ä ja kanakoirien metsästyskoulutusta. Olen  kilpaillut eri lajeissa usealla suursnautserilla ja palveluskoirakokeissa saavuttanut Käyttövalioarvoja sekä kilpaillut menestyksekkäästi useampana vuotena Palveluskoirien SM-kilpailuissa ja Suursnautsereiden Mestaruuskilpailuissa. Olen myös luonnetestin ylituomari, MH-luonnekuvauksen B-toimihenkilö sekä suorittanut Nose Work Finland Ry:n (NWF) ohjaaja- ja tuomarikoulutuksen ja voi ottaa vastaan Nose Work:n hajutestejä.

Kouluttaminen perustuu positiiviseen vahvistamiseen ja naksutinkoulutus on ollut käytössä vuodesta -97 lähtien.   Omaa osaamista ylläpidän osallistumalla säännöllisesti niin ulkomailla kuin Suomessa erilaisiin koulutuksiin sekä lukemalla alan julkaisuja ja kirjallisuutta.

Omat rotuni ovat suursnautseri, karkeakarvainen saksanseisoja ja cairnterrieri.  Kasvatan suursnautsereita kennelnimellä Gigabit.

Tiedustelut:
Tuija Juselius p. 040-823 9719 ark. klo 10-19
Yhteydenottolomake

Tuija ja FIN KVA HK3 BH AD Agility-3 Hofburg African Diamond

Koirakoulu, Koirahieronta, Koirientrimmaus